Om os

Om firstaid-kits.eu

Firstaid-kits.eu drives til daglig af indehaver Henrik Juul Jensen. Med en lang og bred faglig baggrund hvor sikkerhed altid har omdrejningspunktet, har han samtidig også haft stor succes med at stifte flere forskellige virksomheder der gør brug- og lider godt af hans erfaring med præhospitale hændelser.

 

Af andre webshops administrerer Henrik i dag savinglives.dk og pulsoximetershop.dk der blandt andet sælger hjertestartere og træningsudstyr til førstehjælp samt pulsoximeter m.m. Og sidst men ikke mindst tilbyder han også førstehjælpskurser via savinglives-kurser.dk i hele landet.

 

Som ambulanceredder i mere end 23 år har Henrik fået et stort indblik i lige akkurat hvor vigtig førstehjælp kan være. Udover dette er han også uddannet som førstehjælpsinstruktør hos Dansk Røde Kors, samt godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Henrik har også uddannet sig som brandmand, og som udsendt sergent i Irak som gruppefører for en sanitetsenhed har han derfor set sikkerhed og førstehjælp fra mange forskellige vinkler. Når du vælger firstaid-kits.eu vælger du derfor mere end 23 års ekspertise indenfor en bred faglig vifte med sikkerhed i hovedsædet.

 

Firstaid-kits.eu stræber efter at blive Danmarks førende leverandør af førstehjælpsudstyr til både private samt erhvervslivet. Derfor arbejder vi efter fire simple principper der tilsammen sikrer at vi lever op til både vores kunders samt vores egne forventninger:


God Service

Handler du med os vil du altid opleve en god service. Vi har sat os godt ind i faget, og er gennem mange år i branchen erfarne med de fleste situationer. Har du spørgsmål til din ordre eller andet står vi klar til at hjælpe.


Troværdighed

Vi holder hvad vi lover, og vi mener hvad vi siger. Du behøver ikke bekymre dig om sælger snak eller dyre ekstra løsninger hos os. Du får hvad du betaler for, og vi står ved vores navn.


Imødekommenhed

Hos os er alle der er interesserede i førstehjælp mere end velkomne.Vi står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål, eller anbefale dig et specifikt produkt der netop passer til dine behov og ønsker.

Professionalisme

Vi tager vores arbejde seriøst og håndtere alle udfordringer, store som små, ved at drage på vores uddannelse og mange års erfaring. Vi leverer gode resultater hver gang.

 

Alt dette har medført at firstaid-kits.eu i dag udelukkende sælger udstyr af den højeste kvalitet, det er simpelthen ikke godt nok at gå på kompromis med førstehjælp.

 

Derfor kan du som handlende trygt shoppe videre i god viden om at produkterne er kvalitetssikret, produceret indenfor EU og håndplukket af medarbejdere med mange års erfaring på området. Vi importerer direkte fra fabrikanter, og opbevarer på vores eget lager, så kvaliteten sikres og leveringstiderne er korte.